Nanit zet zich in voor digitale toegankelijkheid en voldoet aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 , niveau A en AA en voldoet aan de effectieve communicatievereisten van de American with Disabilities Act (ADA) en andere toepasselijke regelgeving.
Om dit te bereiken werken we samen met eSSENTIAL Accessibility om ons toegankelijkheidsprogramma te beheren en toezicht te houden op het bestuur ervan. Hun toegankelijkheidsprogramma evalueert onze digitale producten voortdurend in overeenstemming met best practices en wordt ondersteund door een divers team van toegankelijkheidsprofessionals, waaronder gebruikers van ondersteunende technologieën. Het platform gaat bovendien verder dan de minimale nalevingsvereisten door een ondersteunende CX-technologietoepassing beschikbaar te stellen voor klanten die moeite hebben met typen, gebaren maken, een muis bewegen of lezen. De applicatie is gratis te downloaden en bevat tools zoals muis- en toetsenbordvervanging, stemherkenning, spraakondersteuning, handsfree/aanraakvrije navigatie en meer.
We horen graag van u als u toegankelijkheidsbarrières tegenkomt op onze digitale eigendommen. Neem contact op met onze klantenservice via help@nanit.com .