Met vertrouwen samengesteld.
Cadeaus voor mama

Gesteund door data, vertrouwd door ouders. Onze cadeau-ideeën bieden vertrouwenwekkende, zorgvuldig gekozen stukken voor de moeder in je leven. Bij Nanit is het elke dag Moederdag!

Bundels voor het 4e trimester

Die eerste 12 weken zijn een aanpassing voor zowel moeder als pasgeborene. Haal uw baby in huis, ondersteund door de gegevens en slimme kinderkamerartikelen die u nodig heeft om uw gezin door rustgevende nachten te loodsen.

Wel familie

Er is geen mooiere Moederdag dan een die goed geleefd, geliefd en gevierd wordt. Een gezonde moeder – en standaard haar gezin – is er een die gelukkig en uitgerust is en de kleinste momenten viert.

ZOOO GOED: HATCH-COLLECTIE

Buik gezichtsbehandelingen! Verzachtende serums!
Botanische tatoeages! Hatch Collection biedt een gerichte behandeling voor zowel zwangere buiken als postpartumbehoeften (en we houden van 'ern
ervoor!)

Eén ding minder =
meer tijd voor mama

Haar doorlopende takenlijst wordt zowel in haar hoofd als op verschillende agenda's/apparaten opgeslagen. Vertel haar vandaag dat ze minder te doen heeft. Laat haar dan deze chill-moment-cadeautjes zien (en neem de telefoon weg).

Zoete , zoete slaap

De soms ongrijpbare, maar essentiële ouderschapsdroom: een volledige nachtrust, voor iedereen. Onze Pro Camera en app bieden inzichten, belangrijke slaapverhogende tools en vooral het vertrouwen dat je nodig hebt.