Hulp nodig bij het kopen van Nanit?

Wij bieden flexibele betalingsmogelijkheden voor onze
klanten, van militaire kortingen tot
Bevestig dit, zodat u in de loop van de tijd kunt betalen.

Militaire gezinnen besparen 10% op Nanit

  • Voeg meerdere gebruikersaccounts toe om verbinding te maken met uw ouderschapsteam, waar ze zich ook bevinden
  • 256-bit AES-codering beschermt uw meest waardevolle gegevens
  • Houd de gezondheid en het welzijn van uw baby in de gaten, zowel onderweg als thuis

Betaal in uw eigen tempo

Koop de monitor van uw dromen. Betaal over 3, 6 of 12 maanden en betaal nooit meer dan waarmee u op dag één hebt ingestemd. Selecteer Bevestigen bij het afrekenen.

FAQ

BEVESTIGEN

Affirm is een platform van derden waarmee u betalingen voor uw Nanit-aankoop kunt spreiden. Zodra u uw Affirm-account heeft aangemaakt, voltooit u het afrekenen op de Nanit-website en ontvangt u uw artikelen.

Het hangt ervan af waar je bent. Het duurt 5-7 werkdagen voordat bestellingen die hier worden verwerkt, arriveren. Overzeese leveringen kunnen 7 tot 16 dagen duren. Leveringsgegevens vindt u in uw bevestigingsmail.

Het rentetarief dat u wordt aangeboden, wordt bepaald door uw persoonlijke kredietscore. Mogelijk krijgt u een JKP van 0% aangeboden, wat betekent dat u geen rente betaalt. Als alternatief kunt u een rentetarief van 10% tot 30% aangeboden krijgen, maar ook dit is afhankelijk van uw persoonlijke kredietgeschiedenis.

Betalingen voor uw Nanit-aankoop worden maandelijks gedaan. U heeft de mogelijkheid om te betalen op basis van een abonnement van 3,6 of 12 maanden.

Om uw maandelijkse betalingen te doen, kunt u inloggen op uw Affirm-account op de affirm-website. Als alternatief kunt u automatische betalingen instellen of de Affirm-app downloaden om te betalen.

Om goedkeuring te krijgen voor het doen van maandelijkse betalingen, moet u zich aanmelden en een aanvraag indienen op de Affirm-website. Zodra u Affirm wat persoonlijke informatie verstrekt, voeren zij een kredietcontrole uit en bieden zij u onmiddellijk een betalingsplan aan.

Zodra u uw Affirm-betalingsplan heeft gekozen en op de Nanit-site heeft afgerekend, wordt uw Nanit binnen 2 werkdagen verzonden.

Ja! U kunt uw HSA/FSA-account gebruiken om in aanmerking komende Nanit-producten te kopen terwijl u Affirm gebruikt. Om dit te doen, moet u zich aanmelden voor Affirm en afrekenen met uw Nanit-artikelen. Na deze stap moet u contact opnemen met uw HSA- of FSA-serviceprovider om terugbetaling te vragen voor de in aanmerking komende artikelen.