Het gaat over het leven/
slaap balans

Maar liefst 1 op de 7 vrouwen krijgt last van een postpartumdepressie (PPD). Wij zijn er om u te ondersteunen met de middelen (en slaap) die ouders nodig hebben.

Nanit ondersteunt postpartumwelzijn

De ventilatiekluis
is geopend

Soms heb je gewoon iemand nodig die luistert. Laat het los, en we zweren dat je je beter zult voelen!

Huil, lach, vloek, ventileer, herhaal. Je bent niet alleen!

Nanit x Moeders redden

We werken samen met Saving Mothers om hun voortdurende initiatief te ondersteunen om vermijdbare moedersterfte en geboortegerelateerde complicaties in achtergestelde gemeenschappen in de Verenigde Staten en daarbuiten uit te roeien. We zullen fondsen werven en bewustzijn creëren om pragmatische oplossingen te creëren die zijn ontworpen om de prenatale zorgdiensten te verbeteren, veilige geboorten mogelijk te maken en de gezondheidsresultaten van moeders te versterken.

Hoe het werkt

Door geld in te zamelen en een percentage van de omzet te doneren, zullen we een kraamafdeling bouwen, ondersteund door Nanit-technologie, om de baby's van Saving Mothers en hun ademhaling te monitoren.

5% van de opbrengst van onze Moederdagwinkel wordt gedoneerd aan Saving Mothers om dit doel te bereiken.

3 tips om te ondersteunen
herstel na de bevalling

1

Neem postnatale supplementen. Uw voedingsbehoeften zijn feitelijk HOGER nadat u bent bevallen. Verhoog de ondersteuning voor een optimale gezondheid van uw humeur, energieondersteuning, melkaanvoer, hersenfunctie en meer.

2

Bereid uw kring van postpartumexperts voor voordat de baby komt. Zoek een lactatiekundige, therapeut, bekkenbodemtherapeut en nachtverpleegkundige zodat ze klaar staan ​​als je ze nodig hebt (we hebben middelen!)

3

Praat met uw partner over hoe zij u kunnen ondersteunen. Doe het niet alleen; vraag om hulp bij het beheren van doktersbezoeken, het wassen van flessen of gewoon praten terwijl u borstvoeding geeft.

Postnatale depressie
(PPD) Bronnen

We wilden van deze gelegenheid gebruik maken om u eraan te herinneren dat veel ouders van jonge kinderen intense negatieve gevoelens ervaren, zoals stress, angst, verdriet, eenzaamheid en vermoeidheid. Bij sommige ouders worden deze gevoelens zo intens en frequent dat de diagnose postpartumdepressie (PPD) kan worden gesteld.

PPD is een psychische aandoening die 1 op de 7 ouders treft. Het kan elke ouder treffen, of dit nu uw eerste kind is of niet, en ongeacht inkomen, leeftijd, ras of etniciteit, cultuur of opleiding.

PPD is niet uw schuld en kan worden behandeld. Als u, of iemand die dat kan weten, zich intens verdrietig, angstig, hopeloos, prikkelbaar of schuldig voelt, en/of moeite heeft met slapen, eten, denken of concentreren, ga hier dan niet alleen mee om. Zoek hulp bij een psycholoog, arts of andere aanbieder van geestelijke gezondheidszorg.

Als je gedachten hebt
om jezelf of je pijn te doen
Baby, onderneem nu actie:

Leg de baby op een veilige plaats (bijvoorbeeld de wieg). Bel indien nodig een familielid of vriend voor hulp. Bel een zelfmoordhotline (gratis en de hele dag bemand):

Nationaal Hopeline-netwerk
1-800-ZELFMOORD
(1-800-784-2433)

PPDMoms
1-800-PPDMOMS
(1-800-773-6667)